Hogyan kell lábújjhegyen futni vagy sprintelni?
szerintem úgy érti hogy ne rakd le a sarkadat vagyis a lábfejed elején fuss
én máshogy nem is tudok
Vannak erre rávezető gyakorlatok is, sok videót lehet róla találni.
http://www.youtube.com/watch?v=b3Nt4WgQed8
Első alkalommal majd' felbuktam a lábamban, mikor ezzel próbálkoztam, de hamar meg lehet szokni.
1. és legnagyobb elkövethető hiba: értelmes időtöltés helyett focizol. Ezért merülnek fel hülye kérdések az életedben.
Ha értelmes emberekkel veszed körül magad, akkor például SENKI sem fogja azt mondani, hogy lábujjhegyen fuss. A balettosok vannak kiképezve arra, hogy speciális cipőkben lábujjon álljanak. Te csak simán futsz, sprintelsz nem lábujjhegyen. Ha az edződnek kicsit is komolyan számít, hogy mit csinálsz akkor megmutatja hogyan fuss, bár ha annyit mond hogy "fuss lábujjhegyen" akkor lehet ez már rég veszett fejsze nyele.. :D
Jo, akkor a football egy igen jó testedzés (de ezt nem én írtam).
Akkor is olyan edzőt kéne találnod, aki segít a futásban, mert így esélyes, hogy mielőtt labdába rúgnál ki fogod törni a lábujjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!