Hogyan kell 5 vagy 6 hét alatt hasizmot csinálni edzéssel?
Figyelt kérdés
úgyértem olyan edzésterveket kérek amitől 5 vagy 6 hét alatt tudnék hasizmot csinálni.2013. jan. 16. 17:58
1/7 anonim válasza:
Csak edzéssel SEHOGY!! Mert attól nem megy le a zsír! NINCS helyi zsírégetés! Tehát kellene szálkásító diéta és aerob edzés is. Mehet mellé hasprés és lábemelés heti 3-szor, mindkettőből 3-3 sorozat.
2/7 A kérdező kommentje:
értem de 12 éves vagyok
2013. jan. 16. 18:13
3/7 anonim válasza:
Az edzés akkor is az legyen, ahogy írtam és akkor az étrendnél ennyit, hogy ne egyél cukros, zsíros szarokat, fehér lisztes kajákat. De nem tudom ,hogy mennyi zsír van rajtad. Az 5-6 hét nem biztos hogy elég lesz. Függ attól, hogy most mi a kiindulópont.
4/7 anonim válasza:
Tök mindegy, hány éves vagy, a módszer ugyanaz. Hasizmot anatómiailag így is, úgy is van, más kérdés mennyire erős, mennyire látványos. Hiába csinálsz meg x felülést minden nap, ha hájas a hasad, úgysem látszik, ezért nem elég, ha csak haspréseket nyögsz. Szálkásító diéta kell, aerob edzéssel, le kell vinni a testzsírszázalékot. Ha jól tudom Jillian Michaelsnek van egy olyan DVD-je, hogy 6hét alatt segít neked hasizmot építeni, az a címe, hogy 6 week 6 pack, fogalmam sincs, mennyire hasznos, esetleg keress rá, és próbáld ki.
5/7 A kérdező kommentje:
33 kiló vagyok! de azért kösz
2013. jan. 16. 20:02
6/7 A kérdező kommentje:
ja és férfi vagyok
2013. jan. 16. 20:03
7/7 anonim válasza:
Azért, mert vékony vagy, lehet magas a testzsírod aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!