Izomláz?! (Súlyózás)
Figyelt kérdés
Ha nagyon izomlázam vak akkor mehetek edzeni(gyúrni)???? Mert csináltam 1hónapos szünidőt,de az már le telt, és már egy napot gyúrtam,de olyan izomlázam van, hogy mozogni nem birok!Minden test részem fáj!2013. jan. 16. 16:34
1/8 Osynho válasza:
Szünet után persze, hogy van izomlázad az első edzés után. :) Miért pihentél 1 hónapig?
Más izomcsoportokat eddzél, mint legutóbb.
2/8 anonim válasza:
1 hónapos szünet után remélem úgy csinálod mintha most edzenél először, nem folytathatod ugyanott ahol abbahagytad.
3/8 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy szünet után van mindig izomlázad, mert már nem elősször csináltam!És azért csinálom a szünidők mert az ismaidnak kell pihenni.És télen egy hónapot csinálok meg nyáron eggyet! :)
2013. jan. 16. 17:18
4/8 Osynho válasza:
Te tudod, én biztos nem hagyok ki évente 2x1 hónapot. :)
5/8 A kérdező kommentje:
És egy napot sem hagyól ki?? Mongyuk Karácsyonkór is gyúrtál??? Mert én a mai napott ki hagyom mert mozogni sem birok,sajnos :(
2013. jan. 16. 17:25
6/8 Osynho válasza:
"És egy napot sem hagyól ki?? Mongyuk Karácsyonkór is gyúrtál???"
Ez milyen nyelven van? Egyébként, de 1 napot kihagyok. van, hogy 2őt is. De nálam az még kevesebb, mint 30. :)
7/8 anonim válasza:
Ha nyújtanál edzés után, akkor kevésbé lenne. Természetesen edzhetsz, mivel az másik izomcsoportra megy, ugye? :)
8/8 Nemismertek válasza:
Nagyon jó bemelegítéssel, lassan és kisebb súlyokkal megkezdett edzéssel rá lehet dolgozni az izomlázra.
Komoly izomláz esetén viszont jobb, ha pár nap pihenést beiktatva hagyod regenerálódni a mikrosérüléseket, és csak utána kezded el újra az adott izomcsoportra végzendő edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!