Milyen sportot ajánlotok egy 14éves fiúnak? (lentebb)
Figyelt kérdés
A küzdősportok és foci kilőve. A vizi sportok se nagyon érdekelnek. De szeretnék izmosodni,szálkásodni - és főleg a zsírt ami maradt rajtam leadni!2009. aug. 29. 21:11
1/13 anonim válasza:
Bicikli, görkori, tenisz? (főleg a tenisz, ott jól lemozoghatnád magad. Hátránya, h kissé drága :(
2/13 anonim válasza:
Üsd a Falat , Üsd a Falat a barátaiddal , Üsd a Falat a Nagymamáddal, Üsd a Falat Kedden
Befog válni hiddel ;)
Kitaálom, egy dagadt kocka vagy és az anyád valami sportot akar neked , Hát ígyisúgyis megkell erőltetned amgad
Fuss sokat , a Focit meg Gyakorold Én a kosarat is nagyon Szeretem az lehet jó lenne neked
És hogy nelégy nagyon lehangolódva én speciel nem tok úszni :) sőt kinemállhatom a vizet , mégse fordulok a GYK hoz (csak válasokat írok azt is vagy 10 perce ;-D)
U.i.: bocs hogy megsértettelek de Keményen kell fogni a dolgokat , nincs mese
3/13 A kérdező kommentje:
Focizni haverokkal szoktam, biciklizni szeretek ha van időm járok túrázni, futni most akarok elkezdeni. Csak bicikli versenyszerűen nincs a környéken.
2009. aug. 29. 21:34
5/13 anonim válasza:
Én is a ketrecharcra szavaznék, az a tuti.
6/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó 3nak üzenem, hogy nagyon nem viccesek... Üsd a falat, meg ketrecharc húúú röhög a vakbelem -.- és ha kicsit olvasnátok küzdősportok kilőve, az elsőnek meg köszönöm, és várok további értelmes válaszokat!
2009. aug. 29. 22:07
7/13 anonim válasza:
Én ajánlanám a testépítést!A súlyodat leadhatod és a termeted is megvan rá!Én 5 éve gyúrok és mind kinézetileg mind lelkileg kiválló állapotban vagyok!Ajánlom neked is!
8/13 anonim válasza:
a biciklizés az megizzaszt lehet kikapcsolódás és lehet adrenalin sokk is
9/13 anonim válasza:
kézilabda
kosárlabda
floorball
jégkorong
milyen fiú vagy te, hogy nem akarsz focizni?! én imádok focizni pedig lány vagyok. -.-
10/13 A kérdező kommentje:
én is imádok focizni. a barátokkal mindig focizunk. de edzésekre nem tudok járni, mert teli van cigányokkal meg ilyen lopós-verekedős fajjal és emiatt nem akarok.
2009. aug. 31. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!