Sovány turot mikor erdemes fogyasztani tomegnovelo etrendben?
akkor eszed amikor akarod nehogy már időhöz meg napszakhoz legyen kötve mit akar enni az ember én nagy ívből sza*ok a testépítő kajára azt eszek amihez kedvem van , ha akarok egész nap csokit eszek meg vanilliás karikát nem szeretem a szabályokat edzeni elmegyek oszt kész
így 25 év edzés után minegy mit eszek elég minden még a szalonna is amit nagyon szeretek
kiscsávó
kiírtak egy kérdést amire leírtam a személyes véleményem asszem ha jól emlékszem bele is írtam h nem érdekel a gyúrós táplálkozás sokan nem hsizik de rengeetg ismersöm is tojik rá eszik amit tud és nem egy rohangál 50-55 ös karral ennyit a formáról
és ez egy nyilvános oldal aki akarja leírja a véleményét nem???
ki tiltja meg te?
Te vén fasz, nem vagyok neked kiscsávó, nem vagyok a haverod.
50-55ös kar mennyiben indikátora egy formának? Max a tömeget mutatja meg. A forma azt jelenti, hogy mennyire alacsony a testzsírszázalék. Montez már nem ír ide (pont az ilyen emberek miatt, mint Te), de ő 27 év edzéssel, örök naturálként 42-43-as kart tudhat magának elég jó formával. Értsd: nincs nagy hordó bele, mint az ilyen 50-55ös karos öregeknek.
szeretem mikor ilyen egy írás tele érzéssel...talán kicsit messzire mentél...
na mindegy azt nem mondtam picurka hogy futóversenyeken veszek részt és sokan mikor meglátnak csak azt mondják huha!!!
amikor meg jó helyen végzek akkor meg azta kur.a huha !!!
szerintem a forma is megvan mellé, és ahogy ismerem a körülöttem lévőket ők sincsenek hordó hassal, mint a kőgolyóemelők!! XDXD
egész egyszerűen azt eszünk amit szeretünk, lehet vkinek az a legjobb h számolgatja a kalóriát meg fehérjét....
de mikor a hazai testépítőkkel is megismerkedtem és nem is gondolnád h mennyi van így ezzel h amikor csak teheti eszik és tojik mindenre elmenne neked is a kedved h testsúlykilónként akkor ennyi meg ennyi carbo meg fehérje...
tudod h a gyakorlatban h megy ez náluk, pont egy haverom mesélte nemrég volt versenyen???
eszik mint egy disznó de szószerint azt mondja h a számolgatás az csak versenyfelkészülésnél kell
röviden ez a véleményem
Csak ugyan azt a hangot ütöttem meg amit Te.
Nem kívánnék reagálni semmit arra amit írsz, talán annyit, hogy diétában a magyar testépítők nem kajálnak félre, tömegelésnél zabál mindenki mint a disznó, de ettől még a napi kötelezőt is betolják, más kérdés, hogy a jófajta kox miatt nem zsírosodnak be annyira. Mindegy, lényegtelen. Csinálod ahogy csinálod, engem nem zavar, de másnak ne adj ilyen barom tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!