1/8 anonim válasza:
ha lány vagy nem ha fiu vagy akkor sem
2/8 lee12 válasza:
egy lánynak sehogy sem ciki
a fiúnak se az mivel pl (jean claud van damm) nem tudom hogy írják pontosan ő pl nagyon sok ideig balettozott de nem ilyen nagyon fiatalon hanem ilyen 17 évesen is még(nézd meg életrajzát wikipédián)
3/8 Shai-Hulud válasza:
Ha kipróbálod, rájössz, hogy nem ciki. Sőt, ha jól akarod csinálni, akkor kemény, embert próbáló feladat.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert néhányan csúfolnak érte.
Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat :D
2013. jan. 14. 18:46
5/8 anonim válasza:
Dehogy ciki. Szerintem lég kemény tánc, bár én nem táncolok, de annak tűnik.
6/8 anonim válasza:
nemrég volt egy interjú az egyik legfoglalkoztatottabb itthoni balettos fickóval.
mellette amatőr ökölvívó,rengeteget keres,színtiszta izom a súlyához képest,úgyhogy ha esetleg valaki cikizné nem hinném,hogy gondot jelentene neki.
az egyik legszebb magyar táncos meg felméry lili,elég ránézni.
nemcsak szép,intelligens,hanem ilyen fiatalon még világhíres is.
egyértelműen nem ciki.
7/8 anonim válasza:
Hogy lenne már ciki, amiért kőkeményen megdolgozol? Ebből is látszik, mennyire elszállt a mai értékrend...
8/8 anonim válasza:
8 éve balettozom és táncolok, engem is egyfolytában cikiznek érte,de megszoktam mondani az osztálytársaimnak hogy nyugodtan cikizzenek érte, de többre fogom vinni náluk!! Mondd meg nekik te is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!