Mit sportoljak?

Figyelt kérdés
Annyit rólam, hogy Pest közelében lakom, szóval a bejutás nem lenne gond.7,5 éve balettozom (még most is), de csak hobbi szinten és úgy érzem, hogy nem elég ez nekem. Fogyni szeretnék, vagy legalábbis jobb és sportosabb alakot, méghozzá sprtolással.15 éves vagyok.

2013. jan. 7. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a kinézet a fontos, akkor indulj a konditerembe. Hidd el, baromira meg lehet szeretni azt is mint más sportot is, a végén már nem csak a kinézet miatt fogod csinálni.
2013. jan. 7. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

ja, a konditermi edzés, vagyis az erőnléti edzés is nagyon hatásos és egy idő után meg fogod szeretni magát a mozgás örömét! ha tudsz jó gyakorlatokat, edzésterveket (interneten sok fent van) akkor hatékonyan és szórakoztatóan tudsz edzeni.

Örülök, hogy nem csak fogyni akarsz, hanem sportos szeretnél lenni. Az emberi test alakját az izom formálja meg, ha nincs izom, nem leszel formás. Na meg több izom több energiát fogyaszt, könnyebb lesz a fogyás!

2013. jan. 8. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Fontos kérdés, hogy te miben éreznéd jól magad. Ha a táncos/kreatív vonalad erős, akkor lehet, hogy a konditeremtől elmenne a kedved hamar. Megtudod, ha kipróbálod! Javaslom barát/okkal, mert úgy jobb a hangulata. Ha nem jön be, a táncban is vannak lehetőségek, fit-dance, zumba, aerobic, akrobatikus rock&roll, ezek nagyon intenzívek. Nem tánc, de ide sorolnám még a jógát is. Tulajdonképpen bármilyen tánc jó a célodra, csak az intenzitásuk más és más.
2013. jan. 8. 13:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam már a konditermen, valószínüleg ki is fogom próbálni.:) És igen, talán ez a táncos vonal kicsit erősebb bennem, de mindenesetre megpróbálom a legtöbbet kipróbálni amit itt leírtatok, köszönöm, sokat segítettetek!:)
2013. jan. 8. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem próbált ki a lovaglást!:)
2013. ápr. 13. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:
2 évig lovagoltam, de (lehet, hogy az oktatók miatt) nem igazán szerettem. Nem volt sikerélményem és azóta kicsit félek a lovaktól is. :S
2013. ápr. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!