Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnatok edzesben segiteni?

Tudnatok edzesben segiteni?

Figyelt kérdés

Több mint 3 eve zumbazok mar, de az utolso fel evben nincs mar meg az a kellemes "faradtsag" erzet az edzesek utan. Pedig a power rapido edzest mar 2x csinalom egymas utan, boka es kezi sulyzokkat (1-1 kilosok). Szeretnek valami masra valtani, de tanacstalan vagyok, hogy mi lenne a jo. Mindenkeppen valtanek, mert mar unalmas egy kicsit a zumba...

Valami hasonlo zenes-uhrabugralos edzes kellene, amitöl megint erzem, hogy elfaradtam edzes utan.

Fogyni nem szeretnek, mert igy is 53 kg vagyok a 172 centis magassagomhoz. Ülö munkat vegzek es nem szeretnek eltunyulni illetve mar annyira beepült az eletembe az edzes, hogy hianyerzetem van ha kimarad, bar mar az utolso fel evben igy is, hogy zumbazok, mert nem eleg...

Ti mit ajanlanatok nekem?

Futas kizarva, mert a terdem mütve volt, igy nem igazan terhelhetem. Rubint Rekatol es hasonloktol a hideg raz...

Sokat olvastam az insanity edzesröl, szerintetek az segitene? Bar kicsit felek, hogy fogyni fogok töle.

Esteleg valakinek valami mas ötlet?

Teljesen tanacstalan vagyok, segitsetek legyszives.

Elöre is köszönöm a valaszokat mindenkinek!!!

2013. jan. 10. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a bajod a Rubint Réka DVD-kel, ha nem próbáltad még, szerintem adj neki egy esélyt, mert elég kemény gyakorlatok vannak benne, és nagyon jó alakformálók. Esetleg a biciklizést szeretnéd, esetleg az úszás. Ha rendesen eszel, szerintem az insanitytől nem fogsz fogyni, bár én nem próbáltam.
2013. jan. 10. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem kötekedésből csak kíváncsi vagyok, ha a térded műtve volt és emiatt nem futhatsz, akkor hogy zumbázhatsz? nem tudom milyen lehet, de amit láttam eddig belőle, az is van olyan megterhelő szerintem, mivel ugrálsz, táncolsz össze-vissza. ha váltani akarsz próbálj meg kondizni és ha nem tetszik még mindig van más lehetőség.
2013. jan. 10. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Csinaltam mar Rubint Reka edzest es tudom jol, hogy kemeny, de engem maga az ember zavar.

A zumbanal meg tudom helyettesiteni azt a par percet ami ugralas, de a futasnal mar kicsit nehezebb :D

De köszönöm a segitseget!

2013. jan. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!