Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő lenne amire újra...

Mennyi idő lenne amire újra belerázódnék az akrobatikába?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok. 6éves koromtól 12-13 éves koromig akrobatikáztam/szertornáztam, majd abbahagytam. Újra szeretném most kezdeni mert nagyon hiányzik. Azóta nem sportoltam semmit, nem bírok spárgát lenyomni..lényegében nem vagyok már annyira hajlékony. Szerintetek mennyi idő lenne amialatt újra belerázódnék és olyan hajlékony lennék, és mennének a régi megtanult dolgok?

2013. jan. 10. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a spárgák kb. egy hónap alatt meg vannak ha minden nap rászánsz legalább egy órát:) Az akorobatika peidig attól függ milyen körülmények között csináld (otthon gyakorolsz/edzőteremben)...nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem olyan másfél- két hónap mivel erősítened kell sokat, (gondolom azóta nőttél) és attól is függ milyen akrobatikát szeretnél visszahozni..szaltó, csavar, flick... vagy milyen szeren.. ha szerenként szeretnéd :D Remélem segítettem ^^
2013. jan. 11. 19:14
 2/4 anonim válasza:
én 13 éves vook és 4 éves koromtól 9 éves koromig szertonáztam és már nagyon hiányzott így elkezdtem az akrobatikát 1 hónap telt el mióta újra elkezdtem és már le megy a spárgám.
2013. febr. 10. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!:)
2013. febr. 19. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. 3-4 hónap,ha sokáig és többet csinálod 1-2 hónap
2013. júl. 22. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!