Melyik a jobb kombináció?
Köszönöm, akkor beiktatom a súlyzós edzést is, bár nem vagyok oda érte túlságosan. És köszönöm a tippet is, eddig a súlyzózást mindig a végére hagytam.
Fehérjeturmixot pihenônapon is igyam, ha nincs meg az elegendô fehérjebevitel?
Azért kell először a súlyzósnak lenni, mert ott szükség van a szénhidrátokra, hogy legyen energiád. Ha elhasználnád aerobnál, akkor később a súlyzósnál nem menne az edzés. De ha jól csinálod és először súlyzózol, akkor ott felhasználod a ch-t, majd így hamarabb fogsz zsírból fedezni energiát aerobnál, hiszen a ch-t már elhasználtad.
Ha nem tudod szilárd kajából bevinni a megfelelő fehérjemennyiséget, akkor kellene protein shake. Én reggelre mindenképpen ajánlom egy kis zabpehellyel és bármikor, mikor nem tudod bevinni máshogy a tápanyagot.
Köszönöm! Látszik, hogy eddig nem tudatosan sportoltam, még sok újat lehet nekem mondani.
Ma reggel túrót reggeliztem, úgyhogy a shake-t estére hagyom, mindig vízzel iszom. Köszi a zabpelyhes tippet is!
Na tessék :) akkor tegnap csináltam jól :)
Köszönöm. Azt hiszem, kiolvasom a bodybuilder oldalt, hogy okos legyek :)
Edzés után turmix, majd ha van még több órád a lefekvésig, akkor egy csirke-zöldség kaja mehet. Ha nincs sok időd lefekvésig, akkor meg rá 40-50 percre túró. Én ahhoz is teszek egy kis proteint, hogy legyen íze.:)
Ezt olvasd ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!