Ki az aki próbálta már az aminostar vitamin c 1000-et?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
ennek ilyen hatása nem igen van,inkább olyan hogy idén a szokásos megbetegedés elmaradt. /csak példa volt/
a helyzet az hogy aki rendszeresen szed rendes vitamint az nem érzés ilyet,pont hogy akkor érzel valamit ha nem szeded mert ugyebár a jót hamar meg szokod és nem figyelsz rá,aztán meg ha jön valami rossz akkor azt már észre veszed.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
C-vitamint vehetsz:
-askorbinsavat,
-csipkebogyó,
-acerola
C-vitamin még ár alapján, db-szám alapján érdemes vásásrolni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha már a gyümölcsből kivont C-vitaminról beszélünk, akkor ott már nincs előnye egy sima szintetikus C-vitaminnal szemben. Mivel az már egy natív aszkorbinsav, ugyanolyan képlettel, ugyanolyan felszívódással. Gyümölcsben és zöldségben van előnye a természetesnek, mert ott még mellette vannak az enzimek, savak, amik segítenek a felszívódásban. De már kivont alapanyagként nincs előnye egy acerolából származó vitaminnak, csak marha drága.
Arról nem is beszélve, hogy a mi cégünk is bekért rengeteg Acerola alapanyagot és a műbizonylatokon azért kiderült, hogy a legtisztább acerola kivonat is kb 50%-os, mert ott is szintetikussal van feltöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!