Ronnie Coleman még hogy hogy él?
ronnie még fiatal még 50sincs jó hogy él.
így van ők mellettük orvosok állnak és nem hamisítvány sz art kapnak,a kúrájuk is tökéletes,mindent megkapnak ami csak kell.
nem azért mondják hogy ne koxolj mert meghalhatsz hanem azért mert millió más módon károsodsz,nem csak halál lehetséges viszont az a legelrettentőbb ok és hát mi tagadás benne van a pakliban.
valószínűleg ronnie sem éppen egészséges,kitudja milyen kezelésekre jár miket szed hogy jól legyen.
flexnek tudtommal nem termel hormonokat a szervezete,még sem látod rajta hogy lenne bármilyen gond is.
emlékeztek Nasser el sonbaty ra???
colemannel együtt kezdett el versenyezni iszonyatosan nagydarab versenyző volt...ő cukorbeteg lett és vérnyomás problémája lett a nagy testsúlytól a betegsége pedig a töménytele inzulin kúrától lett amit nyomott a növivel együtt
vagy volt orwille burke ő stroke t kapott a sok vizesítő cucctól és magas vérnyomást ami végülis a strokhoz járult hozzá
arnold oral turinabolt nyomott sajnos reprodukálták azóta ezt a szert és a british dragon megpróbálta újra underground termékként piacra dobni de rengeetg belőle a hamísítvány
a német rtl en még a 90 es években néztem egy riportot arnold edzőjével egy vén fószerral mondta h akkoriban azt szedték és szinte semmi mellékhatása nem volt
én emlékszem nasserre tudom ki ő de mivan vele meghalt vagy mi mert úgy írtátok le?
tudom arnoldék nyomták a metát de azért mi az hogy nem volt mellékhatása?arnold is túl van már egy májátültetésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!