Lehet ettől cukor beteg? És van értelme hogy ennyi mindent rakok bele?
Figyelt kérdés
El kezdtem csinálni egy olyan hogy 50g ch teszek 250 ml vizbe egy tojást összeverek bele öntöm egy kis cukor meg kakopor és kész szerintetek edzés után jó(testépitő) Végülis a kakóporba is van szénhidrát a tojásba fehérje a cukorba engergizáló#Szőlöcukor
2013. jan. 5. 08:41
1/10 anonim válasza:
Nem jó, felejtsd el. Nyers tojást ne egyél mert: szalmonellás is lehetsz, nyersen nem szívódik fel a fele sem és még vitaminhiányt is okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint.
És ne sima cukor legyen edzés után, hanem szőlőcukor!
Vegyél normális protein tápkieget és ahhoz tegyél por szőlőcukrot, ne akarj sz@r alapanyagokból turmixot barkácsolni, mert attól még nem lesz testépítő kaja!
2/10 anonim válasza:
Ja, és egy tojás?? Az 6g fehérje = lóf@sz!!
3/10 A kérdező kommentje:
értem akkor csak 50 ch edzés után.Főtojás emg meg eszek mert szilárd
2013. jan. 5. 09:38
4/10 anonim válasza:
Mehet főtt vagy sült tojás, de ne 1-2 darab, hanem 5-6 és előtte gyorsan benyomhatod a szőlőcukrot.
5/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam :D Montez te már láttál engem vagyis kérdeztem és sok mindenre válaszoltál.
Szerinted milyen?Tudod tisztán nyomom.
2013. jan. 5. 09:50
6/10 A kérdező kommentje:
250ml vizbe akkor jó 50g ch igaz?
2013. jan. 11. 19:23
7/10 anonim válasza:
nagyon f@sza a forma. 50g gyors ch elég.
8/10 A kérdező kommentje:
2013. jan. 11. 19:38
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Remélem fog segiteni ez a ch :)
2013. jan. 11. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!