A mai boltban kapható kenyérben sok cukrot tesznek?
Gyakorlatilag elhanyagolható, elvileg nem is kéne cukor.
De tele van szénhidráttal, és olyan hogy "jó" szénhidrát nem létezik. Amiben sok keményítő van (tök mindegy, hogy keményítő vagy cukor) már káros lesz a szervezetünkre. Hogy teljes kiőrlésű néven még a penészes, permetszeres gabona héjat is beleőrlik, valamennyit még ronthat a helyzeten, de sajnos semmit sem segít.
Az hogy valami hizlal, nem azt jelenti hogy jó lesz neked, hanem hogy eléggé kóros anyagcserét okoz, zsír felhalmozást. Ez sosem jó, ha az a beteges célod hogy zsíros legyél, akkor sem jó.
A súlyt nem zsírban kell felszedni, az emberen nem kell hogy sok zsír legyen! Kevés szénhidráttal (zöldségekkel) és húsokkal kellene táplálkozni, nem gabonákkal, tejtermékekkel.. Cukrokkal, szénhidráttal. Bár elhízni csak ezekkel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!