Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hatásai vannak ennek a...

Milyen hatásai vannak ennek a No fokozónak?

Figyelt kérdés

Arginin Fusion (Vasabolan)..

Erőemelés szempontjából fogom elkezdeni szedni hétfőtől.

Izom bedurranást eredményez azt olvastam, de arról nem nagyon írnak hogy erőben ez mennyit dobna rajtam kb ?

2 hónapig fogom szedni..55 kg vagyok.

Ha bármilyen tapasztalatotok van a termékkel kapcsolatban, írjátok meg. köszi :)

2013. jan. 4. 23:25
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:

tapasztalatom nincs vele de én nem venném meg.

inkább no x-plode 2.0.

2013. jan. 4. 23:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát én már megvettem...mai edzésem előtt 10 perccel bevettem kettőt...hát velem nem csinált semmit..következőleg 4-et fogok..

Remélem azért lesz valami hatása kemény edzés mellett..

2013. jan. 5. 00:02
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Először is 1 adag = 6 tabletta (kapszula). Tehát 2db-ot nagy hatást nem kell várni.

2013. jan. 5. 06:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Mind két termék igen magas minőségű. A nitrik oxid szintézis ezekkel a kötésekkel (AKG, nitrát, malát) még jobb vérátfolyást, ezáltal nagyobb izompumpálást adhat a testnek. Nincs benne thermogén anyag!! Az arginin, a citrulin, és a norvalin keveréke tehát egy izompumpálást, izomkeményedést, energizálást, fáradhatatlanságot ad. A tested többet, hosszab ideig képes az edzések során elviselni.

Tehát nem tudom milyen hatást szeretnél tőle?

Csak egy kérdés: Táplálékozásod? Egyéb tápkieg?

2013. jan. 5. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem, hogy miért előbb vásárol, és csak utána kérdez...
2013. jan. 5. 10:15
 6/11 anonim ***** válasza:
--- ez is jó kérdés, ha megpróbálod külön kérdésben feltenni, megpróbálok rá válaszolni.... ;-)
2013. jan. 5. 12:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Azért előbb vásároltam utána kérdeztem , mert az edzőm azt mondta ilyen kell...így ilyet vettem.

Milyen hatást várok tőle ? Elsősorban teljesítőképességem növelése lenne a cél, tehát remélem ennek segítségével jobb lesz a fekve nyomásom..

2013. jan. 5. 13:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Átlagos kajákat eszek, csak kihagyom a túl zsírosakat és egészségteleneket..mint pl: édességek, chipsek, szénsavas üdítők...
2013. jan. 5. 14:02
 9/11 dirtboy ***** válasza:
a kaja is segítene növelni a teljesítő képességet hiszen a kajából nyered az energiád nem csak az no fokozóból.
2013. jan. 5. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól értelmezem. Szilárd étkezésed van, illetve vettél mellé Vasobolan (Peak)-t?!
2013. jan. 6. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!