Milyen hatásai vannak ennek a No fokozónak?
Arginin Fusion (Vasabolan)..
Erőemelés szempontjából fogom elkezdeni szedni hétfőtől.
Izom bedurranást eredményez azt olvastam, de arról nem nagyon írnak hogy erőben ez mennyit dobna rajtam kb ?
2 hónapig fogom szedni..55 kg vagyok.
Ha bármilyen tapasztalatotok van a termékkel kapcsolatban, írjátok meg. köszi :)
tapasztalatom nincs vele de én nem venném meg.
inkább no x-plode 2.0.
Hát én már megvettem...mai edzésem előtt 10 perccel bevettem kettőt...hát velem nem csinált semmit..következőleg 4-et fogok..
Remélem azért lesz valami hatása kemény edzés mellett..
Mind két termék igen magas minőségű. A nitrik oxid szintézis ezekkel a kötésekkel (AKG, nitrát, malát) még jobb vérátfolyást, ezáltal nagyobb izompumpálást adhat a testnek. Nincs benne thermogén anyag!! Az arginin, a citrulin, és a norvalin keveréke tehát egy izompumpálást, izomkeményedést, energizálást, fáradhatatlanságot ad. A tested többet, hosszab ideig képes az edzések során elviselni.
Tehát nem tudom milyen hatást szeretnél tőle?
Csak egy kérdés: Táplálékozásod? Egyéb tápkieg?
Azért előbb vásároltam utána kérdeztem , mert az edzőm azt mondta ilyen kell...így ilyet vettem.
Milyen hatást várok tőle ? Elsősorban teljesítőképességem növelése lenne a cél, tehát remélem ennek segítségével jobb lesz a fekve nyomásom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!