Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kick-boxról?

Mit gondoltok a kick-boxról?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 19:14
 1/5 anonim válasza:
100%
ütős sport D:
2013. jan. 3. 19:19
 2/5 anonim válasza:
100%
Családon belül? Apáddal csináld.
2013. jan. 3. 19:31
 3/5 anonim válasza:

Attól függ. Egy lánynak nem a legmegfelelőbb sport, fiúnak viszont remek, de nem szabad erőltetni ha nem tetszik.

Én 4 évig jártam, zöld öves lettem. Egyedül voltam lány, sz*rrá vertek minden edzésen a nálam 2-3 évvel idősebb fiúk... Utáltam, sírtam, könyörögtem, hogy ne. Eltört az orrom, így még jobban fájtak az ütések. Anya azért küldött, mert az aktuális pasija fekete öves volt. Remek sport lehet, nekem személy szerint viszont egy rémálom.

2013. jan. 3. 19:46
 4/5 aikiboxer ***** válasza:
Előző: elég sz.r helyre járhattál... Nálunk sem a boksz, sem a K1 edző nem enged meg ilyesmit. Jó ha véletlenül becsúszik egy bordarepedés (pont ilyenem volt) vagy egy kisebb folt, de nem verjük agyba-főbe egymást. A lányokat meg pláne nem.
2013. jan. 4. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én 4 évig jártam, zöld öves lettem."

"aktuális pasija fekete öves volt."

ez még mindig kick box?

amúgy ha tetszik akkor jól van, körülbelül ennyi.

2013. febr. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!