Hogy működik a biciklik számozása?
Figyelt kérdés
Biciklit szeretnék venni, de nem tudom milyen számozásút vegyek. Én 180 cm vagyok de nem tudom milyen számnak felel az meg.2009. aug. 26. 17:20
1/5 anonim válasza:
Szinte mindenhol rá lehet ülni a bicót, esetleg ki is lehet próbálni, ha ilyen helyen veszed akkor meglátod melyik lesz jó a számodra.
2/5 anonim válasza:
Kb 56-57-es üléscsőmagasság,ha outi,a többiben nem tudok segíteni sjnos.
3/5 anonim válasza:
Bátyám 183 cm magas, és 28-as biciklivel jár. De mielőtt megveszel egy biciklit, a boltban ülj fel rá, és nézd meg, hogy megfelelő-e a mérete, az a tuti.
4/5 anonim válasza:
a 28-a kerék mérete,montiknál 26-os,trekkingeknél,outiknál ált.28-as ,a méretezés ettől független.
5/5 anonim válasza:
1. országútit vagy montit szeretnél?
Országútikat többnyire cm-ben adják meg, montikat coll-ban.(meridákon pl csak S,M,L,XL,Xs van, elég idióta dolog..)
Itt a vázméretről beszélek, nem a kerékről. Aztán ha picit rosszul választasz 2-3cm-et lehet korrigálni a stucni hosszal.
Mindenesetre itt le van elég részleteden írva: [link]
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!