Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 23 éves lány vagyok, melyik...

23 éves lány vagyok, melyik képzést érdemesebb elkezdenem? Aerobik edző vagy testépités és fitness edző?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 23:59
 1/4 aikiboxer ***** válasza:
Melyik sportot űzted huzamosabban? Azt.
2013. jan. 3. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:

amelyiket szereted csinálni.

a testépítő és fitness edzőség unalmas és monoton, az aerobik nagyon kreatív, agyalós.

én is gondolkoztam a testépítés irányon, de a tanfolyam vezetője lebeszélt, hogy ennél azért több van bennem:-D

(32/L aerobikedző)

2013. jan. 3. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs múltad, azt mondják, marha nehéz elhelyezkedni.
2013. jan. 3. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:

a testépítő fitnesz edzőségnek akkor van értelme,ha valamilyen szinten benne vagy a sportágban,indulsz/indultál fitt modell,fitnesz versenyeken,van eredményed stb.

akkor menni fognak hozzád a vendégek,mert olyanok akarnak lenni amilyen te vagy külsőleg,főleg ha csajok.

és ahhoz,hogy egy másik lányt versenyen tudj indítani,elengedhetetlen,hogy otthonosan mozogj ebben.

aerobik edzésre azért járnak mindig,az nem olyan rossz,vendég szerzésileg nem olyan bonyolult.

és ami még szóba jöhetne az a kettlebell instruktor,ezek az edzések elég népszerűek.

és a crossfitt,ami meg nagyon jön fel népszerűségben.

de a trx edzések is divatosak,drágák,ergo lehet benne pénz.

2013. jan. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!