Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a neve ennek a "sportnak"?

Mi a neve ennek a "sportnak"?

Figyelt kérdés
Nagyon egyszerű végülis...Zenére ugrálás. Szól a zene és folyamatosan ugrálnak...Anno volt egy riport erről a fokuszban, de nem jegyeztem meg a nevét (pedig tetszik :-) viszont most láttam a viván egy reklámot (és te mit tudsz csinálni 15 mp-be) és abban is volt egy ilyen rész....és most már kiváncsi lennék a nevére mert utána szeretnék nézni :-)
2009. aug. 26. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
jumpstyle?
2009. aug. 26. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez lesz az ... :-) nagyon szépen köszönöm :-)
2009. aug. 26. 13:43
 3/4 anonim válasza:

csak találgatok, de a pogonak is van olyan változata, ahol nem az egymásnak ütődés a cél, hanem csak az ugrálás.

a jumpstyle-t nem nevezném csak ugrálásnak...ott komolyabb lépések is vannak, nem?

2009. aug. 26. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:
nem szerintem ez lesz az amit én keresek :) pogozás??? hm. azt nem tudom milyen változatai vannak, eddig csak annyit tudtam rola hogy durva dolog :-)sőt nem is láttam még egyedül pogozo embert :) és igen ennek is vannak lépései, csak gondoltam inkább azt írom hogy ugrálás, hátha ugy többen megértik :) ... mondjuk én a footbagezést is ugrálásnak hívom :-) Otthon gyakori kérdés "hová mész?" "hát megyek egy kicsit ugrálni" :-)
2009. aug. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!