Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi a neve ennek a sportnak?...

Mi a neve ennek a sportnak? /fánk?! /

Figyelt kérdés

Motorcsónak után kötnek kb 20 méterrel egy felfújható úszógumi félét, amin kapaszkodók vannak...

Ebbe kell beleülni megkapaszkodni.. és ahogy megy gyorsan a motorcsónak húzza maga után ezt az emberrel a hullámokon..

Bocsi az értelmetlen megfogalmazásért de nem tudom pontosan leírni hirtelen.. :S

2011. júl. 19. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:

-.- igen , biztos az a neve , hogy fánk:D

nem tudom amúgy engem is érdekel.

2011. júl. 19. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
oylami,mint a banánozás nem?:D
2011. júl. 19. 21:15
 3/10 A kérdező kommentje:
:) öö a fánkot csak azért írtam oda... mert a tulaj.. így nevezte.. hibába kérdeztem mi a rendes neve... nem volt hajlandó elárulni.. csak Fánkozott :) elvileg az amibe bele kell ülni nevezte így...
2011. júl. 19. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló.. igen olyan.. annyi hogy itt nem banánon, hanem ebben az úszógumiban kell ülni.. és ha ügyes vagy nem esel ki.. ha nem.. hát akkor majd a mentőmellény segít a víz felszinére visszakerülni :)
2011. júl. 19. 21:16
 5/10 A kérdező kommentje:
VIzibob elvileg :)
2011. júl. 19. 21:23
 6/10 DannyZuko ***** válasza:
szervezzünk névadó versenyt neki :) kreatív nép a magyar :) Legyen water fánking vagy vonattott fánkolás :)
2011. júl. 21. 16:14
 7/10 anonim válasza:
TUBING
2011. júl. 21. 17:04
 8/10 Caedes válasza:
A vontatott fánkolás tetszik. én erre szavazok!
2011. aug. 11. 20:03
 9/10 anonim válasza:
Water fánking <-- xD Én erre tippelek :D Ésszerűséget nézve a vontatott fánkolás tetszik :)
2011. aug. 14. 23:56
 10/10 anonim válasza:
Fánk, tube... több néven is hívják, itt találsz egy, két vagy három személyest is: [link]
2013. ápr. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!