Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itthon megtudnám sok edzéssel...

Itthon megtudnám sok edzéssel és nyújtással csinálni a spárgát? 14/f

Figyelt kérdés
Karatézok és párszor kéne a spárga de ott ezzel nem foglalkozunk sokat!Ezért gondoltam itthon fogom megtanulni egyedül.lehetséges ez?
2013. jan. 2. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szep fokozatosan nyujtasokkal abszolut elerheto cel!

Csak a lenyeg hogy fokozatosan!!

2013. jan. 2. 12:05
 2/8 Martial Artist ***** válasza:
karate edzéseken általában nincs sok idő iylennel foglalkozni,én is karatézok és kb ilyen idős korban nekem is voltak hasonló céljaim, sikerülhet, csak mindennap nyújtson minimum félórát, vagy ha ráérsz többet is elhet, olvas utána a neten h milyen nyújtógyakorlatok vannak és h mit javasolnak, hasznos lesz és sikerülni fog ha kitartással végzed :)
2013. jan. 2. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
ja de tényleg csak óvatosan :s mert fájni fog pl a térded, ne rugózz hanem próbáld feszített izmokkal (elvileg így nem olyan ártalmas). Edzésen tényleg nincs idő sokat nyújtani de én amúgy kevés otthoni nyújtással is látványosan fejlődtem.
2013. jan. 2. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ötévesen sikerült ..akkor láttam először Van damme filmet, majd a többi is jött magától verekedni tanultam, majd versenyek, sajnos ilyen fiatalon nem mindenki tudja megemészteni h szinte verhetetlen és mindennap elvertem vkit aminek rengeteg igazgatói és osztályfönök figyelmeztetés lett a vége ...manapság meg ott tartok h a környékbeli kidobók előre köszönnek....velük is összeismerkedtem és nem hagytam bennük kellemes emléket!!!!
2013. jan. 2. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:
És utolsó hogy érted el a spárgát?
2013. jan. 4. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
És egyébként milyen nyújtásokat ajánlotok?
2013. jan. 4. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

sokan sokféleképpen csinálják!!

én személy szerint rúgózással, egyre lejjebb mentem le és megpróbáltam a végén a lenti poziciót megtartani asszem 1-2 hét volt és sikerült

tudom két szék között is csinálni mint a filmben van damme, de annyira hajlékony vagyok h a két szék között még a földig is letudok menni így majd vissza.

2013. jan. 4. 22:41
 8/8 Martial Artist ***** válasza:
Ez testfelépítéstől függ, van akinek gyorsabban összejön, békén minimum egy hónap volt, neten nyujtás vagy stretching kulcsszóval javasolt képeket. :)
2013. jan. 6. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!