Ha vennék egy 5kilós 100% Whey Complexet, és az menne reggel edzés után, meg este az úgy jó lenne?
Figyelt kérdés
Pénzszűke miatt csak 1 cuccot tudok venni, és azt minél nagyobb kiszerelésben szeretném megvenni.2013. jan. 1. 16:44
1/23 anonim válasza:
Jó lenne, de még jobb lenne egy gyors tejsavóprotein reggel, edzés után is, este pedig túró:)
2/23 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :)
de nem lenne drága túrót enni minden este?
2013. jan. 1. 16:52
3/23 anonim válasza:
Szerintem nem drágább, mint proteinnel.
4/23 anonim válasza:
Ha én kiszámolom magamban, akkor én pont 200 forintért veszem a közértben a 250 grammos félzsíros túrót, és minden este 125 gramm megy lefekvés előtt, tehát két napig elég. Szóval 6-700 forint hetente, szerintem nem egy drága cucc :)
5/23 anonim válasza:
Érdekes, hogy pénzszűkében vagy, de scitec kell...
6/23 A kérdező kommentje:
igen scitec kell, mert a nagy kiszerelésben a scitec is olcsó
2013. jan. 1. 18:39
7/23 anonim válasza:
Olcsó? :) Ezt láttad már? [link]
8/23 A kérdező kommentje:
loool ez tokfasza! :D
köszi, megvan h milyet veszek :D
amúgy ízre milyen? (csak azért hogy kell-e ízesítenem pluszba)
2013. jan. 1. 18:44
9/23 A kérdező kommentje:
jaa, és ez mért ilyen olcsó? :D
2013. jan. 1. 18:44
10/23 anonim válasza:
Kapásból találtam 32 proteint ami olcsóbb, mint ez (nem törődve a protein fajtájával, csak annyi, hogy nem növényi, szal mindegy, hogy sima koncentrátum-e, vagy tejsavó/kazein-keverék-e).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!