Az igaz hogy nem jó mikróba melegíteni az ételt?
Figyelt kérdés
bontja az aminosavakat vagy mért?2012. dec. 30. 22:56
1/9 anonim válasza:
Megoszlanak a vélemények, de nem az aminosavak bomlása a probléma, energetikai okok miatt nem tartják jónak.
2/9 anonim válasza:
igen megoszlanak a vélemények. Egyesesk állítása szerint rákkeltő.
8/9 anonim válasza:
Meg aztán rágjuk körbe a témát:
A kérdés az, hogy "igaz hogy nem jó..?" Mi a jó? Ha meleg az étel (mikrótól) vagy ha hideg? Egyik jobb mint a másik? A hideg étel sem igazán jó. Jobb mint a mikrózott étel?
Amíg ilyen feminás cikkeket találunk csak, addig nehéz megérteni hogy valóban káros-e a mikró.. én ugye írtam az energetikai dolgot, de valljuk be, ez eléggé kínai, és ennél komolyabb érvek kellenének, hiteles kutatások. Elvileg vannak ilyen tanulmányok, ezek alapján vannak országok ahol be volt tiltva a mikró. Vagy nem, mert ezekkel még sosem találkoztam.. ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!