Lehet anyatejet mikróba melegíteni?
Nem szabad mikróban melegíteni az anyatejet!!! Mikrosütőben elpusztulnak a betegség elleni védelmet nyújtó fehérjék. Lehet, hogy nem érzed rajta, hogy baj lenne, az íze talán ugyanaz, csak a nagyon fontos tulajdonsága vész el. Azt is olvastam valahol, hogy nagyon gyorsan sem szabad melegíteni, de mivel most sürgős, én a helyedbe engedném rá a melegvizet folyamatosan.
Biztos, hogy nincs tejcsi?
U te szegeny,eggyutterzek.En 5 e tavlatabol-most hogy a 2.-t varom es olvasgatok babas cikkeket,-szoval most tudtam meg hogy a mikrohullam art a benne levo vitaminoknak,ellenanyagoknak.De en oszinten most megis megmikroznam,ha uvoltene a babam az ehsegtol.Az enyemnek sem lett baja tole anno 4,5 eve.Inkabb mint tapszert keverjel!!
Meg az a zserencse hogy eleg nagy a picur,kezdheted a hozzataplalast amugy is.De nem lehet hogy mar elkezdted,es ezaltal kevesebb inger eri a cicid,es visszament a mennyiseg pont ezert?De visszatudod csalingazni:pihi,nyugi,urtica urens,szopi tea,sok folyadek....Sok sikert!
De lanyok sir a babaja az ehsegtol,a tejcije pedig fagyott allapotban van!Ha most az egyszer a korulmenyekre valo tekintettel megmikrozza hogy a babo megnyugodjon,attol nem lesz baja.Amugy se,csak a taperteke ill.vitamin nem lesz benne annyi.
Amugy elmondom hogy a Madarasz kh.-ban mikrozzak a lefejt,hutobol kivett tejcit a beteg babaval ott alvo anyukak!Csak most az egyszer add neki oda,ne sirjon az ehsegtol 20 percig mig kiolvad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!