Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mik a vélemények erről a...

Mik a vélemények erről a fehérjéről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 29. 10:28
1 2 3 4
 11/32 dirtboy ***** válasza:
mármint hogy akkor reggel de nem előtte hanem utána,a muti prot kajálással együtt kell tehát az első kajáláshoz,az pedig kardió után lesz nem előtt.
2012. dec. 29. 12:19
 12/32 dirtboy ***** válasza:

szedtem már de az már nem most volt,szóval azt inkább nem ajánlom.

mivel nem szoktam nézegetni hogy a bcaa kat a piacon ezért nem tudom pontosan hogy most melyik van a legjobb árban de ez szerintem esélyes.

[link]

2012. dec. 29. 12:21
 13/32 A kérdező kommentje:
igen...
2012. dec. 29. 12:21
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék tolakodó lenni ,de most milyen tápkiegeket szedsz ? egyébként azt irja "Termék okozhat hipoglikémiát" Ez mi is ?:)..
2012. dec. 29. 12:24
 15/32 dirtboy ***** válasza:

én semmit nem szedek ugyanis már felhagytam ezzel a sporttal,ma már csak tanácsokat adok.

[link]

2012. dec. 29. 12:28
 16/32 A kérdező kommentje:
Egyébként ha bemegyek 1 tápkieg üzletbe mire figyeljek BCAA ill. Glutamin vásárlásánál pl : a fehérjénél hogy ne szójafehérje legyen vagy ilyesmik esetleg?
2012. dec. 29. 12:35
 17/32 A kérdező kommentje:
Most cukorbeteg lehetek vagy mi a f**sz ? O.o nemvilágos számomra
2012. dec. 29. 12:37
 18/32 dirtboy ***** válasza:

ááá

úgy be se menj a boltba hogy nem tudod előre hogy mit akarsz.

mindig céltudatosan kell vásárolni.

nézd meg neten hogy mit akarsz aztán vagy megrendeled vagy ha boltba mész akkor már csak kérded.

sok eladó hülyeség is meg nem is éppen a te hasznodat akarja hanem a sajátját aztán nem éppen azt kapod meg amire szükséged lenne,sokszor pedig még rossz tanácsot is adnak hozzá.

persze ha olyan boltba mész ahol verseny sportoló van pl Lauter Viki vagy Bodó Imi,esetleg a Kökiben Nagy Betti /ha ott van még egyáltalán/ ők tőlük valószínűleg jó tanácsot kapsz de jobb azért ha te magad nézel minden után és céltudatosan vásárolsz.

2012. dec. 29. 12:43
 19/32 dirtboy ***** válasza:

a hipoglikémia pont hogy alacsony vércukor szint,a cukor betegség pedig magas vércukor szint.

nem kell megijedni nem leszel cukorbeteg,a hipoglikémiás állapot pedig csak ideiglenes.

a vércukor szint is nap folyamán állandóan változik,ezért is mérik mindig éhgyomorra.

2012. dec. 29. 12:45
 20/32 A kérdező kommentje:
Igen ez egyértelmű,csak arra lennék kiváncsi ha már rendelek valami mire kellene odafigyelni nemszeretném ha átbasznának már bocsi a kifejezésért :) egyébként BCAA Xpress hez mitszólsz ? tény hogy dárga stb de összetétele stb alapján mi a véleményed?
2012. dec. 29. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!