Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockás hasat szeretnék. Van...

Kockás hasat szeretnék. Van zsírfelesleg a hasamon, hogy tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés
ha lehet, minnél hamarabb, és látványosabb módon..?!

2012. dec. 28. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrenddel(2-3 ttkg fehérje és 2-1 ttkg szénhidrát) és aerob edzéssel.
2012. dec. 28. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Rövid távon: Photoshop
2012. dec. 28. 00:17
 3/5 anonim válasza:
Azért küzdeni kell, az első válasz teljesen jó, de én edzés előtt futok min. 40-45 percet, utána hasazok, min napi 700 at, de étrend változtatás nélkül nem fog menni. Mondjuk volt h toltam zsírégetőt is ...
2012. dec. 28. 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Erre válaszolni csak is azt lehet, hogy megfelelő étrend, diéta, vagy ehhez megközelitő kaja, mozgás. Aztán van egy olyan tényező, hogy genetika, meg van egy olyan tényező, hogy idő. Ezt a kettőt látatlanban még csak megsaccolni sem lehet.
2012. dec. 28. 06:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon gyorsan akarsz lefogyni aszt inkább illegális szerekkel tudsz.De azok meg nem valami egészségesek.Elmész egy konditerembe ott nagyobb darab emberek bizalmába férkőzöl ők tudnak segíteni.Egyik haverom is egy ECA nevű szertől fogyót le sárga kapszula efedrine van benne az trendi de ez még egyes országokban legális is.Egyszer a haverom adót két szemet mert bulizni mentünk mondta jó piára.Hát tényleg jó volt faszán felpörgetett egész nap bírtam volna futni szerintem:D.
2012. dec. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!