Hol lehetne futópartnert találni?
Figyelt kérdés
Pécs-Kertvárosra gondolok. Egy oldalt már találtam interneten, ami ilyesmivel foglalkozik, de pécsiek nem voltak rajta és eléggé halottnak is tűnt az egész.
Ismeretségi körben (egyetemisták) nem tudok senkit, mindenki bent van a belvárosban és a többségnek esze ágában sincs futkározni ilyenkor (se).
Más futókkal se igazán találkozom, pedig elég forgalmas helyeken szoktam űzni ezt az egyszerű sportot.
2012. dec. 27. 18:12
1/2 anonim válasza:
A futásnak pont nem az a lényege, hogy mással csináld. Az egyedül a legjobb, úgy tudsz a legjobban magadba fordulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy darabig így van, de én társas lény vagyok, sokkal jobban szeretek másokkal együtt sportolni és a teljesítményt is lehet fokozni azzal, ha van 'konkurencia'. Régebben volt 1 futópartnerem, de ő elköltözött.
2012. dec. 30. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!