Kondisok, hogy vagytok a szilveszteri alkoholal?
Figyelt kérdés
nem szoktam inni évközben soha ,de nem tudom,hogy nagy baj lenne-e ha 2-3fêl jégerrel koccintanék a haverokkal szilveszterkor. milyen hatással lenne a kondira? ti szoktatok szilveszterkor alkoholt inni?(ittam már alkoholt régen de akkor is mértékkel,egy keveset.nem voltam még berúgva)2012. dec. 26. 22:24
1/10 anonim válasza:
Semmilyen hatással nem lesz, ne aggódj. Ünnepnapokon belefér, én is szoktam.
Lényeg hogy ne legyen rendszeres, és kész :)
2/10 anonim válasza:
Kevés belefér, nem ezen múlik a forma.
3/10 anonim válasza:
úgy mondod, mintha berúgnál és már ott is a baj. hát nem. :D
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. holnap megy a zöldkéz csak most telorol valamiért nem működik.
2012. dec. 26. 22:33
6/10 anonim válasza:
minden hétvégén berúgok , mégsem lettem gyengébb a karom sem lappadt le 30asra :'D
8/10 anonim válasza:
de ha még csak ez lett volna hajj de jó lett volna: D
amugy ha seggrészegre iszod magad akkor is 2 keményeb edzés és viszajön a forma
9/10 anonim válasza:
K*rva nagy testépítő lehet az, aki minden hétvégén a sárga földig issza magát. Nálam egy éjféli pezsgő lesz max. Másnap edzés :)
10/10 A kérdező kommentje:
végül 1korty alkoholt sem ittam:)
2013. jan. 2. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!