30ezer forintból milyen tápkieg kombót lehetne összerakni?
Van 30 ezrem és arra gondoltam vennék: fehérjét(tejsavót+kazeint), gyors szénhidrátot, és valami nem termogenikus zsírégetőt.
ötletek?
Én írok egyet, de többiek jobbat fognak:)
Stillmass 6:3:1 10-11 000 Ft. (2,25 kg)
100% Casein Complex 14-15 000 Ft. (2,27 kg)
CarboX, dextróz, super carb fast 1000-1500 Ft. 1 kg
Zsírégetőt kihagyom, mert arról fingom sincs:)
Vitamin is kell: mega daily one, vitabióolic, multi pro
Fehérje:Whey c6, Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, Optimum Nutrition 100% whey gold, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb
Ch: dextróz, malto, supercarb fast.
Kreatin: Dymatized micronized, vagy Stillmass.
Zsírégető minek?:Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz)
köszi a válaszokat, ment a zöldkéz
de Montez, ki mondta hogy tömegelni akarok?
a gyors ch mindig kell, edzés után
tömegelésnél jó sok. szálkásításnál meg pont annyi amennyi kell a fehérje beépüléséhez
vagy talán tévedek?
De még mekkorát tévedsz!!
Sok embernél nem fér bele semmi gyors ch még edzés után sem, én is ilyen vagyok. Iszonyat nagy különbség van formában, ha azt is elhagyom. A glikogénraktárakat ilyenkor glutaminnal és/vagy bcaa-val kell feltölteni.
De mivel úgysem hiszel nekem, olvass:
hiszek, neked, hiszen minden válaszodat hasznosra nyomtam :)
köszi a felvilágosítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!