Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » BCAA ból melyik a legjobb?...

BCAA ból melyik a legjobb? (Por, Kapszula, tabletta? )?

Figyelt kérdés
esetleg linket szivesen elfogadnék az eddigi tapasztalatok szerint melyik a legjobb stb
2012. dec. 25. 12:33
1 2 3
 11/26 dirtboy ***** válasza:

téged szponzorál a scitec vagy miért mindenben a scitecet veszed?

ne érts félre a sctiec termékei jók csak éppen méregdrágák,mondjuk a gazdag vagy akkor nem szóltam.

2012. dec. 25. 15:55
 12/26 anonim ***** válasza:

Sima port vegyél, ne drága kapszulás Scitec cuccot.

[link]

2012. dec. 25. 16:01
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát gazdag az túlzás sőt... de mint emlitettem én erre költök dohány helyett :) Nekem Scitec termékek jönnek be azokhat használtam eddig és megvoltam elégedve a hatásukkal mást még nem is próáltam ..
2012. dec. 25. 16:07
 14/26 dirtboy ***** válasza:

akkor viszont nem tudod mivel össze hasonlítani igaz nem is kell mert ezek csak kaják de akkor is.

minek venni pl 1kg glutamin 8000ért mikor ugyan olyan glutamint kaphatsz 6500ért is.

ezt csak hasra ütés szerűen írtam de a lényeg remélem érthető.

okés hogy nem dohányzol,nem iszol,nem játék-gépezel stb. de attól még be lehetne osztani a pénzt ész szerűen is.

gondolj arra hogy a megtakarított pénzből tudnál még venni később egy energetizálót vagy kis kreatint vagy akár mit amivel még tökéletesebb lehetne az étrended vagy edzésed.

2012. dec. 25. 16:28
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát igen minden világos és igazat adok eddig nemnagyon vettem figyelembe az efajta megközelitést [link] pl ez a fehérje? Vanilliás verzió ?
2012. dec. 25. 16:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem jó. Ne vegyél szójás cuccot.
2012. dec. 25. 16:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Akkor tudnál linkelni valami olcsóbb fajtát és "jót " ?:D
2012. dec. 25. 16:54
 18/26 dirtboy ***** válasza:
2012. dec. 25. 17:10
 19/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen egyébként miért is baj az a szójás...... nemnagyon értek a fehérjékhez :SSSS nemrégóta edzek :S
2012. dec. 25. 17:16
 20/26 anonim ***** válasza:

Erről oldalakat lehetne írni, amire nincs idő, de tessék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2012. dec. 25. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!