Milyen hátrányom származhat abból, ha szalagavató táncon hátul állok? Ez nagyon gáz?
Szóval,nem vagyok annyira csúcs táncos,de az a klasszikus reménytelen eset sem.Csak az az illető osztálytárs,aki betanítja a táncot,ki nem állhat,ezért hátra állított.Nem akarok legelől se állni,az tény,de most már mindegy.
Ez nagyon gáz,szóval egyből azt fogják feltételezni,hogy béna vagyok,azért vagyok hátul? Vagy ez senkit se fog érdekelni igazából? Van karzat,ha onnét kameráznak,úgyis mindenki látszani fog.
Csak annyira gáznak tartom...meg nem vagyok 40 kiló vaságyastól,hanem 65 és fel is fognak emelni.
Igazából az a célom,hogy jól érezzem magam.
Őszintén: számít valamit hol állok? Angol keringőt,chachachát és salsát fogunk táncolni egyébként.
Szia!
Hátra a magasakat szokták állítani, elsősorban. Tehát ha magas vagy, akkor ne csodálkozz, hogy oda kerülsz.
Egyébként sem azt azt fogják nézni aki elől áll, hanem azt aki jó táncos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!