Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hátrányom származhat...

Milyen hátrányom származhat abból, ha szalagavató táncon hátul állok? Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Szóval,nem vagyok annyira csúcs táncos,de az a klasszikus reménytelen eset sem.Csak az az illető osztálytárs,aki betanítja a táncot,ki nem állhat,ezért hátra állított.Nem akarok legelől se állni,az tény,de most már mindegy.

Ez nagyon gáz,szóval egyből azt fogják feltételezni,hogy béna vagyok,azért vagyok hátul? Vagy ez senkit se fog érdekelni igazából? Van karzat,ha onnét kameráznak,úgyis mindenki látszani fog.

Csak annyira gáznak tartom...meg nem vagyok 40 kiló vaságyastól,hanem 65 és fel is fognak emelni.

Igazából az a célom,hogy jól érezzem magam.

Őszintén: számít valamit hol állok? Angol keringőt,chachachát és salsát fogunk táncolni egyébként.

2012. dec. 24. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
sport, mozgás???
2012. dec. 24. 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi,azt elfelejtettem írni,hogy egyszerre csak 11 pár lesz a színpadon,mert minden fiúval két lány táncol (sok a lány) és cserélünk.
 3/8 A kérdező kommentje:
Tánc az mi szted első???
 4/8 anonim ***** válasza:
Ömm... a rokonaidon kívül mindenki a legteljesebb mértékben telibekakál a szalagavatódon. Ahogy mindenki mással is történni fog.
2012. dec. 24. 20:38
 5/8 *Glissade* ***** válasza:

Szia!

Hátra a magasakat szokták állítani, elsősorban. Tehát ha magas vagy, akkor ne csodálkozz, hogy oda kerülsz.

Egyébként sem azt azt fogják nézni aki elől áll, hanem azt aki jó táncos.

2012. dec. 24. 23:16
 6/8 MrPifta ***** válasza:
semmi különös nem fog történni.
2012. dec. 25. 08:49
 7/8 anonim válasza:
Nem számít, hogy hol állsz. Szerintem mindenki a saját hozzátartozóját fogja nézni, és nem azon gondolkodik, hogy na az a lány biztos bénán táncol, mert hátul áll.
2012. dec. 25. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ez gáz, hogy 2x táncoltok, ahelyett, hogy a lányok hoztak volna magukkal táncpartnert..
2012. dec. 26. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!