Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetnek a nyújtásnak negatív...

Lehetnek a nyújtásnak negatív következményei? (Fájt utána a térdem. )

Figyelt kérdés
Kicsit fáj utána a térdem, most többet nyújtok mert jobban ráérek, nincs edzés. De amúgy egyre hajlékonyabb vagyok.

2012. dec. 23. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

azért fáj,mert nem feszítve csinálod.

2012. dec. 23. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
*feszített izomzattal.
2012. dec. 23. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a nyújtás nem olyan egyszerű mint ahogy sokan gondolják.. úgy végezni, hogy valóban a kívánt hatást érje el, és ne kárt okozzon, igen nehéz.

Óvatosan ezzel!

2012. dec. 23. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Főleg feszített izmokkal csinálom (szerintem) szóval nem rugózok, hanem lemegyek elég kényelmetlen pózokba és úgy maradok hoszabb ideig. Nem azt mondom, hogy fájt a térdem konkrétan, de ilyet nem szoktam érezni, edzéseken nincs idő sokáig nyújtani.

Talán túlerőltetni se szoktam. De amúgy nyújtás után egy kis idővel sima járásnál is érzem, hogy egyszerűen könnyebb.

2012. dec. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!