Git14 kérdése:
Ez a kúra így jó lenne?
Figyelt kérdés
Már 6 éve edzek és a saját határaimat feszegetem...most diéta következik...a következő kúra jó lenne? 150 db 10 mg-os stanazol(5x2,44x3,4x2), közben 50 db proviron 25 mg és utána 30 db zitazónium és máriatövis. A provironból elég napi 1 tabletta? Az étrendem rendben van...előre is köszönöm a válaszokat!2012. dec. 21. 20:38
1/3 anonim válasza:
Elvileg rendben van, sokak szerint stanához nem kell zita, provi. Szerintem jobb ha ott vannak. Egyébként milyen gyártmányú stana?
2/3 A kérdező kommentje:
La Pharmára gondoltam.Ja, és még annyi, hogy a stanazolt és a proviront mikor kell bevenni?(edzés előtt vagy után,kaja előtt vagy után vagy esetleg közben)
2012. dec. 22. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!