17 éves vagyok.63kg 180cm kondizok egy héten háromszor. Napi fehérje bevitelem 180g CH minimum 700g zsírsavak is rendben van és napi 4L víz minimum. És nem hízok semmit?
Figyelt kérdés
Lehet hogy pajzsmirigy túlmüködésem van? Mert ennyi kajától híznom kéne tápkiegeket is "eszek" (fehérjét,tömegnövelőt,vitaminokat,NO fokozót..) ÉS sokszor levert vagyok egész nap csak aludnák.. Szóval lehet hogy pajzsmirigy túlmüködésem van? Előre is köszi!!! Mit ajánlanátok valami gyógyszer mert halottam hogy van amir erre szednek és "hatásos"2012. dec. 20. 20:56
1/9 anonim válasza:
hát 700grammt ch tólmár hízásnak kéne eredni biztos jól számolod?
2/9 A kérdező kommentje:
Tuti! Nem úgy tűnik ennyi kilóval mint aki komolyan veszi ezt a sportot ,de el hiheted nagyon komolyan veszem! és igen amit le írtam az úgy van :)
2012. dec. 20. 21:37
3/9 anonim válasza:
A kajákat nyersen méred és számolod?
4/9 A kérdező kommentje:
Igen nyersen mérem és úgy is számolom! Mondom amiket le írtam az rendben van. Azért mondom hogy arra gyanakszok hogy pajzsmirigy lesz mert tesómnál is volt már. És tünetei fáradtság nagy étvágy még is semmi hízás hirtelen fogyás... Valami tipp? Vagy valami gyógyszer esetleg?
2012. dec. 20. 22:02
5/9 anonim válasza:
Gyógyszert nemigen ajánlanék, de vizsgáltasd ki tényleg dokival.
6/9 anonim válasza:
tuti a pajzsmirigy!! főleg ha tesódnál is volt... Ennyi kalóriától már disznóvá híztál volna...
am hogy a pics** tudsz ennyi CH-t megenni egy nap? :D gondolom nem sütiből szerzed meg , meg üdítőből :D
én 183cm 77 kiló vagyok és 380at alig bírok, van hogy nem is jön össze annyi!
7/9 anonim válasza:
baszod énis kezdtem beszarni állandóan fáradt vagy meg zabálok de mondjuk én disznóvá változom ha sok a ch:D
8/9 A kérdező kommentje:
Zabb,rízs,durum tészta.. :D Enni kell hogy görbüljön a rúd :DDD
2012. dec. 21. 15:08
9/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy valami felszívódási zavar? A folytonos kialvatlanság utalhat vérszegénységre az az vashiányra is. Szóval tényleg dokihoz kéne menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!