Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ódzkodnak sokan a...

Miért ódzkodnak sokan a fizikai munkától, amikor az tulajdonképpen egyfajta sportnak, testmozgásnak is tekinthető?

Figyelt kérdés
Sokan évekig tanulnak egyetemeken, főiksolákon, nemegyszer két diplomát is szereznek csak hogy végül megszabaduljanak a fizikai munkától. Pedig a fizikai munka megfelelő ruházatban, megfelelő testtartással, megfelelő eszközökkel, megfelelő időjárási körülmények között végezve egyfajta sportnak, testmozgásnak is tekinthető, ami köztudottan egészséges.

2012. dec. 19. 22:09
1 2
 11/12 anonim válasza:

" Pedig a fizikai munka megfelelő ruházatban, megfelelő testtartással, megfelelő eszközökkel, megfelelő időjárási körülmények között végezve egyfajta sportnak, testmozgásnak is tekinthető, ami köztudottan egészséges."

Eszednél vagy ! !

ILYEN NEM LÉTEZIK ,

A KÉRDÉSED SIMA PROVOKÁCIÓ, szerintem csak tesztelted az embereket, hogy ki - mit ír.

2012. dec. 20. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor meny ki ásni napi 12 órában. Egyébként van egy két klasszikus erős ember aki a 8-12 órás műszak után emelgette a súlyokat szóval az rossz érv, hogy fizikai munka mellett nem lehet eredményeket elérni, de valóban sokat kivesz az emberből és monoton ízületgyilkos munka. Más én még nem láttam túl sok karcsú erdei munkást mifelénk hordóhassal járkálnak.

Meg ugye szarul fizetnek és az ilyen munkáltatók szeretnek feketén dolgoztatni így gyakran meg kell verni, hogy fizessen. Van egy két ilyen ismerősöm tudom milyenek a viszonyok és őszintén egyikről sem az egészséges atléta alkat.

2012. dec. 20. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!