Túl sok lenne ha minden nap (kivéve vasárnap) futnák 5km-t és utána 2 óra konditerem?
Igazából nem szeretnék edzéstervezőt magam mellé mert sok pénzt elkérnek és úgy döntöttem magam állítom össze.
De kellene segítség aki esetleg itt kondizik vagy sportol,hogy ez így tudna-e működni ha hétfőtől-szombatig 5km futás utána meg átmennék a konditerembe.Nem lesz gondja a szervezetnek? Nem túlzás ez?
*futnék
Szerintem az 5km futás az nem fogja megterhelni semmiképp se a szervezeted, az egy egészséges átlag táv.
Viszont így nem lesz ideje a testednek regenerálódni. Ne kondizz mindennap, elég egy héten 4-5 is szerintem.
Szerintem alapvetoen az a kerdes mi a cel? Mert ha allokepesseget akarsz, arra a futas kivallo. Viszont ha izomtomeget szeretnel felpakolni, ahhoz a futas nem eppen kedvezo.Foleg nem heti 6 alkalommal.
Visszavennek a futasbol, es nem csinalnam egy napon a ket edzest. De azert ez fugg alkattol is, es mivel nem irtal semmit errol igy tanacsot is nehez adni. Meg persze mi az etrended mindehhez, mennyit pihensz? Javaslom tanulmanyozd at Arnold A testepites nagy enciklopediajat pdf ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!