Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ez a termék?...

Szerintetek jó ez a termék? Mármint a minőségére gondolok. Lehetséges, hogy 1500mg arginin legyen egy kapszulában? És a gyártóról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:14
 1/6 A kérdező kommentje:
2012. dec. 17. 21:26
 2/6 Dogmatix91 ***** válasza:
Simán lehet hogy 1500mg van egy kapszulában. A gyártónak nem próbáltam még egy termékét sem, de legyen gyár, elvileg normális minőséggel. Miért akarsz arginint szedni? Magában szednéd, vagy menne még mellé valami?
2012. dec. 17. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:
edzés előttre gondoltam 3g-ot
2012. dec. 17. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Azért ez egy kicsit más?!?! Arginin kötések mellett Citrulin, Norvalin, Ornitin!!!

2012. dec. 18. 06:36
 5/6 Dogmatix91 ***** válasza:
Hát az ebben lévő Citrulline nem valami nagy adag. Az OPC végül is szőlőmag kivonat. Hatásos szabadgyök lekötő, meg kicsit serkenti a véráramlást. Én továbbra sem vennék HiTecet, de én lebeszélni nem akarok senkit semmiről. Ha az van benne ami oda van írva és ellenőrzött minőségű, akkor minden bizonnyal jó termék.
2012. dec. 18. 09:12
 6/6 Dogmatix91 ***** válasza:
3g edzés előtt fél-1órával jó, de a nap folyamán még 1szer 3g (mondjuk lefekvéskor). Lehetőleg éhgyomorra, és én pihenőnapokon is szedném.
2012. dec. 18. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!