Power Pro *? Mi a véleményetek mostani termék.
Nem olyan jó, javarésze szója, ami nem éppen a legjobb, főleg nem edzés utánra.
Tejsavóval jobban járnál, pl. VPX Syngex, Nitro Pure, stb. Ezt fogyasztahtod reggel is, és edzés utánra 30-40 gramm gyors ch-val van egy jó tömegnövelőd is.
Tömeget elsősorban tömegnövelő ÉTRENDDEL tudsz. Edzés után pedig tejsavóprotein legyen+ 40-50 g gyors ch, pl dextróz.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
az íze nekem pont hogy nem jött be /csokisat vettem/,alig bírtam meginni,a végén már vegyesbe ittam tejsavóval mert számomra elviselhetetlen volt.
power proteintől azt hittem nincs rosszabb ízű de ez rácáfolt.
egyébként beltartalma kb azonos a power proteinével szerintem,abszolút nem mondanám jobbnak viszont drágább.
vegyél inkább tejsavót,olcsó pl az activlab muscle up ha netán nem állsz úgy anyagilag.
Köszönöm a tanácsokat.
Olyan fehérjét vagy tömegnövel tudnádok irni ami olcso? Mert hát anyagi vonzata nagyon van..
A tömegnövelő eleve nem gazdaságos. Vegyük pl a híres Jumbo-t:
3kg kerül belőle 13 ezerbe. Mivel 32% a fehérjetartalma így kapsz 1kg fehérjét ennyi pénzért, s többi meg olcsó zabliszt és dextróz. Tehát az olcsó "szénhidrátot fizeted meg marha drágán.
Külön proteint vegyél: vpx syngex, stillmass 6:3:1, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel, stb.
Ehhez tegyél edzés után gyors ch-t, pl 50g dextrózt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!