Ajtó közé való húzódzkodó rúd felszerelése hogyan?
A netről rendeltem egy húzódzkodó rudat, ezt :
Sikerült betennem az ajtó közé, viszont őszintén megmondva , félek edzeni vele, nehogy leessek. Kaptam hozzá kettő csavart, de nem igazán értem, hogy mit kell vele csinálni. Hova kell azt fúrni ?
Köszi a gyors, és értelmes választ !
Oda csavarozod be, ahova teszed majd a rúd végét.
Lefotóztam:
Tehát a műanyag pöcökre fog rászorulni a húzódzkodó rúd.
Köszi, időközben már rájöttem, fel is csavaroztam.
Viszont, mivel minden éjjel csukom az ajtóm kilincsre, így muszáj minden éjjel leszerelnem. Ez sima mobil változatba nem is jelentene gondot, viszont a csavarozás már macerásabb..
Meg több méretben is szeretném kipróbálni, tehát pl. le lábhoz rakni, hogy felüléseket tudjak végezni, stb..
Tehát, a kérdésem, hogy nagyon veszélyes-e úgy, ha nem csavaroznám be ?
Albérletben lakom, nem szeretném az ajtófélfát szétb@szni..
Igazad van, én is be tudom csukni, elhamarkodottan fogalmaztam az előbb, bocsi :)
Viszont a problémám annyi még, hogy akárhányszor leveszem a rudat, mindig kijön a falból valamelyik kis fekete pöcök,s benne marad a rúdban.. A csavar az marad a falban, csak a pöcök jön ki.
Bocsi a sok hülye kérdésért.
S továbbra is fenn áll az a kérdésem, hogy ha több pozícióba akarom használni a rudat, akkor muszáj-e csavarral használnom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!