Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik húzódzkodó rúd éri meg?

Melyik húzódzkodó rúd éri meg?

Figyelt kérdés

Panellakásban, ajtófélfára. Magasságom 189cm, súly 81kg.

1: [link]

2: [link]

2012. nov. 2. 11:06
1 2
 1/12 Sznofru ***** válasza:
Nekem a második van, de az első szerintem jobb.
2012. nov. 2. 11:07
 2/12 A kérdező kommentje:
És jó érdemes inkább azt meg venni itthonra? Illetve nem teszi tönkre az ajtófélfát?
2012. nov. 2. 11:21
 3/12 Sznofru ***** válasza:

Ami nekem van azt úgy kell rögzíteni, hogy odailleszted az oldalához és elkezded tekeréssel szétfeszíteni, tehát az oldal félfal vízszintes irányban folyamatos tolásnak van kitéve. Szét is cseszi, vagy kevésbé húzod meg, de akkor meg nem tart normálisan.

A másikat nem tudom, de szerintem az nem teszi tönkre ennyire (vagy semennyire).

2012. nov. 2. 11:26
 4/12 JayC ***** válasza:
100%
csak okosan ezzel gyerekek, haverom kiszakította az egész ajtó tokot, az itong fallal együtt.
2012. nov. 2. 11:31
 5/12 Sznofru ***** válasza:
Nem is használom :)
2012. nov. 2. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű felfúrt vascső is megteszi, egy 81kg-s srác kiszedheti az ajtótokot ilyennel:)
2012. nov. 2. 11:35
 7/12 anonim válasza:
nekem az 1. van, de az ajtófélfát tönkre tette, már ha felteszem, egyszerűen lecsúszik, pedig én még csak 55kg vagyok. Szerintem a 2. jobban megéri.
2012. nov. 2. 11:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát. Így érdekes lesz. :D Majd amilyen lesz, bár erősek az ajtófélfák, mert már nem egyszer húzódzkodtam rajta, de az ujjaimnak nem tesz jót.
2012. nov. 2. 11:52
 9/12 aikiboxer ***** válasza:

Nekem ilyen van, masszív, és nem teszi tönkre az ajtófélfát (mivel a falra kell felfúrni), valamint nem nyekeg mint a decathlonos, és csak 8 ropi.

[link]

2012. nov. 2. 13:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor hát meg nézzem az árakat is jobban. Igazából még mindig nem tudom. sokan ajánlják a beékelőst, ugyanakkor az önmegtámasztós is.
2012. nov. 4. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!