Hogyan szerezhetnék tesire teljes felmentést?
Figyelt kérdés
Mint sokaknál, nálunk is bunkó a tanár, és én asztma miatt nem is bírom, mert nagyon nagy a követelmény.. Asztmáról nincs papírom, nem adtak, de asztmasprayt igen.. Lúdtalpas vagyok, és mostanában fáj a hátam, és ma a szívem is néha úgy szúrt vagy nemtudom, hogy köhögtem.. Nem vagyok elhízva, de inkább járnék gyógytornára mint a sulis tesire.. Láttam egy bejegyzésnél, úgyhogy én is ideírom, hogy hagyjuk most a "szükséged lenne a tesire" dolgokat.. Komoly válaszokat kérnék.. Mit csináljak, és hova menjek, hogy teljes felmentésem legyen tesiből a 2.félévre?2012. dec. 16. 18:10
11/13 anonim válasza:
Szia,nekem közepesen súlyos gerincferdülésem van,másfél évig fűzőt is hordtam miatta. Nekem 100%-os felmentésem volt,még gyógytesire sem kellett bejárnom mert járok rendszeresen külön tornászhoz (aki az orvosommal jóban van). Szóval szerintem te is kérj a dokidtól igazolást,mondd el neki őszintén hogy ez neked túl nagy terhelés és akkor biztos ad,neki nem kerül semmibe egy fecni aláírása.
12/13 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, általános felsőben részlegesen felmentett voltam (értsd futás alól felmentve), gimiben teljesen, 15 éve kezelnek asztmával. Ha van spréd, biztos volt neked is valamilyen terheléses teszted, ha azon szükség volt a gyógyszerre, nyugodtan kérhetsz az orvostól felmentést, ha teljest, akkor gyógytornára küld valószínűleg, én inkább a "csak futás alól felmentettet" választottam legtöbbször, bár volt amikor avval a kitétellel írt teljes felmentést, hogy a lelkemre kötötte, hogy magamnak biztosítsam a szükséges testmozgást.
13/13 anonim válasza:
Egyértelműen ortopédia..
Engem is megnézett a suliorvos suliban, annyit mondott, hogy gerincferdülés, nem kaptam semmit és mehettem is tovább... Elmentem ortopédiára, mint kiderült nagy gond van a hátammal, 8. óta nem tesizhettem volna(10.-es vagyok). A hátad nem véletlenül fáj, mindennek oka van. Irány az ortopédia, ha jófej a doki és nincs semmi bajod, akkor is kaphatsz felmentést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!