Ha elkezdek fekvőtámaszozni, akkor nől az izmom?
Figyelt kérdés
Egy idő után egyre többet tudok, és egyre nagyobb súlyokat is tudok emelni. De azt nem értem, hogy a súlyzózás miatt miért nőlne jobban az izom. Azt mondják, hogy fekvőtámasszal csak az erő növekszik, de ha én ezzel kifejlesztem az erőmet és például utána elkezdek 20 kilos egykezes súlyzózást, akkor nem fog nőlni az izmom, mert erőnlétileg túl jó vagyok, mert ugye izomnöveléshez mindig olyan súlyt kell emelni, amit épp hogy elbír az ember. Szval értitek nagyából mit akarok mondani, csak kicsit nehéz ezt megfogalmazni.2012. dec. 15. 11:36
11/18 anonim válasza:
Igen, néha én is kezdem kisbetűvel, de attól még én tudom, hogy nem helyes. Érted? Ez a különbség. Lehet tévedni, rosszul írni, véletlenül elgépelni, stb., de attól még én tudom, hogy mi a helyes és mi nem az.
Ragaszkodni a rossz nyelvtani alakhoz és megmagyarázni, hogy az jó, szerintem az nagyobb gáz.:) De amúgy peace! :)
12/18 A kérdező kommentje:
Na erről van szó, engem se érdekel, hogy nem helyes! Mert érteni értem, de akkor az én írásomba se kössetek bele, mert ez nem egy nyelvtan óra:D Hiába vagyok makacs, nem írtam rosszul, mert mindkettő elfogadott és egy tollbamondásba nagyobb gáz lenne kis betűvel kezdeni a mondatot, minthogy elrontani egy nyelvtani alakot, mert az a legalapvetőbb dolog.. de mint mondtam ez engem nem zavar kicsit se.
2012. dec. 15. 13:30
14/18 anonim válasza:
TollbamondásbaN, kisbetűvel(egybe :D)
Csak hogy trollkodjak. Egyébként teljesen off most ez, lehet, hogy téged nem zavar, de sokakat igen, pl. kicsit engem is néhol..
15/18 A kérdező kommentje:
TollbamondásbaN egy hiba elnézhető:D Senki se tud hibátlanul írni. Mindig lehetnek hibák.. szóval nem értem, hogy pár hiba miatt miért kell trollkodni xD Most úgy se fogok nektek helyesen írni, mégha akarnék se tudnék, mert én se vagyok tökéletes. Ugyanúgy ti se tudtok tökéletesen írni.. mindig fog akadni hiba. Kivéve ha nem vagytok valami helyesírási bajnokok:D De az, hogy helyesíráson kiakadni.. úgy csináltok mintha valami nemesi családból származnátok xD
2012. dec. 15. 16:34
16/18 anonim válasza:
csak g.ecizunk veled ne spilázd túl: D
17/18 anonim válasza:
Kérdező, kiakadsz egy kis poénon?
18/18 A kérdező kommentje:
Nem spilázom túl és nem is akadtam ki xD Úgy nézek én ki mint aki kiakadt?>.< Csak szeretem megmagyarázni a dolgokat, még ha nem is úgy van:D
2012. dec. 15. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!