A balerináknak nem fáj a lábuk balettcipőben?
2009. aug. 22. 09:51
1/8 anonim válasza:
sztem rosszul tetted fel a kérdést
a cipőben miért fájna?max .attól,h. lábujjhegyre kell állniuk.de amúgy meg nemhinném,hisz megtaulták,és azért olyan a cipő is ^^
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értettem, hogyha lábujjhegyre állnak. :D Igazad lehet, de akkor sem lehet túl kényelmes.
2009. aug. 22. 10:17
3/8 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam, aki balettozott, és mindig véresre volt törve mindegyik lábujja, pont a lábujjhegyen állás miatt. Szörnyű látvány volt, és még volt, amikor be se jött a suliba, annyira fájt neki :S
4/8 anonim válasza:
Igen tesóm is balettozott,és a cipője elejét teletette vattával,mert úgy szétnyomta már a lábujjait,de még így is elég szar volt.
5/8 anonim válasza:
De igen, nagyon fáj, és tényleg vérese törik az ember lába.
Régen a balerinák úgy oldották meg, hogy csíkokra vágott nyers hússal (!) tekerték be a lábukat, úgy bújtak a cipőbe. Manapság vattát használnak a legtöbben, de az sem tuti. Hát igen, a balett szép tartást ad, és kecsessé teszi a mozgást, de erről az oldaláról keveset beszélnek...
6/8 anonim válasza:
Én láttam egy ismeretterjesztő műsort, amiben teljesen eldeformálódott a nagy újj és a mögötte lévő nagy csont, nagyon csúnya volt és biztos fájt amig tönkre ment.
7/8 anonim válasza:
Nagyon fáj. Egyáltalán nem kellemes érzés. A vatta se jó bele, ugyanúgy kemény lesz.
8/8 anonim válasza:
Én balettozok már kb: 7 éve és a balettcipőben csak akkor fáj ha nem rakunk bele semmit. pl : én vattát csak levágott puha zoknifejet rakok bele és így nem fáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!