Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A crossfit nevű sport az...

A crossfit nevű sport az nagyon drága?

Figyelt kérdés
Elég jónak tűnik, jobb szerintem mint ha csak az edzőteremben magamban edzenék, ezt már meguntam:D Menyibe kerül egy ilyen edzés kb havonta? Úgy halottam hogy van vagy 30 ezer.
2012. dec. 13. 00:59
 1/4 Dogmatix91 ***** válasza:
Ez attól függ, hogy hol élsz. Pesten biztos van 30ezer, de itt Győrben 10körül van egy havi bérlet (heti 3 edzés).
2012. dec. 13. 08:04
 2/4 Gergő86 ***** válasza:
Szia. Végre valaki aki a crossfit iránt is érdeklődik. Az biztos, hogy nem az olcsóbb kategóriába tartozik 10-25 környékén mozognak a bérlet árak viszont nagyon meg kell válogatni, hogy hova akarsz lejárni, nem mindig az olcsóbb a jobb. Viszont ha rászánod magad és motivált vagy akkor nagyon meg lehet szeretni ezt az elvrendszert amit a cf képvisel és nem utolsó sorban nagyon jó eredményeket lehet elérni.
2012. dec. 13. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van megfelelő felszerelésed és a használatukhoz értesz, de mivel a kérdésből kitűnik, hogy nincs így nyilván nem olcsó.
2012. dec. 13. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen hallottam én is róla hogy jó eredményeket lehet elérni. Azért jó, sport.:D:D
2012. dec. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!