Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most akkor túlterheltem/túlgyi...

Most akkor túlterheltem/túlgyilkoltam a tricepszeimet?

Figyelt kérdés

Tegnap hátizomra és vállizomra edzettem,a hátamon nem érzek semmiféle izomlázat,viszont a tricepszeim nem izomlázasak,hanem már szinte szabályosan fájnak.

Ezeket a gyakorlatokat csináltam:

Hátra:

Nyak mögül nyomás ülve:4x10 15 kilóval (kétkezes rúddal)

Nyak mögül nyomás állva:4x10 15 kilóval (kétkezes rúddal)

Kondigépen lehúzás nyak mögé 5x10 kb. 20-25 kilóval

Vállra:

Vállvonogatás kétkezes rúddal:4x10 15 kilóval (kétkezes rúddal)

Mellről nyomás ülve:3x10 15 kilóval (kétkezes rúddal)

Oldalemelés ülve 2x10 3 kilóval (itt már nem bírtam többet.)

16 éves fiú vagyok, 60 kiló és fél éve "edzem".

2012. dec. 6. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:

A nyak mögött nyomások is vállgyakorlatok és arra pont jó, hogy kinyírd a vállízületedet. Inkább mellről nyomás legyen csak, vagy egykezesekkel. Szóval csak a lehúzás volt ebből hátgyakorlat.

Lehet, hogy túlerőltetted, pihentesd egy hetet.

2012. dec. 6. 22:46
 2/5 Takumi ***** válasza:
Hátsó vállra nincs gyakorlat? Érdekes a hát napod. Nyomásokat soha nem csinálok illetve szerintem kevés a gyakorlat.
2012. dec. 6. 22:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Ma pihenőnapom van,holnap mellizmozok,szombaton és vasárnap is pihenő van,ezek mellett rendbe jöhet hétfőre?Vagy edzhetek ha már hétfő délutánra nem fájnak?
2012. dec. 6. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd melledzésnél meglátod. Ha ott már nem fog fájni a tricepsz, akkor hétfőn mehet.
2012. dec. 6. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ha vagy holnap vagy a következő hát-napon ugyanígy megfájdulnak,akkor majd átvariálom a gyakorlatokat,ahogy javasoltad,nem akarnám ilyen hamar kiégetni teljesen az izmaim.
2012. dec. 6. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!