Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Talajtorna alól felmentés?

Talajtorna alól felmentés?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta RETTEGEK a talajtornától. Bukfenc, fejenállás, kézenállás, stb. Általánosban nem erőltették nagyon, tavaly 9.-ben kiválthattam mással, mert az akkori tanárom megértette. De idén ez nem így lesz, új tanárom van, aki nagyon szigorú, és kajak nem hallgat meg. Ha nagyon erőlteti, akkor simán kicsapom a balhét, ha kell el is bőgöm magam, de akkor tuti beírná az 1-est, ami nem izgatna, ha nem 2,00-ra állnék belőle. És mondta, hogy ő már buktatott meg testnevelésből embereket. Na szóval, létezik olyan, hogy talajtorna alól felmentés? Az egyik ismerősöm szerint pszichológushoz menjek el, és attól kaphatok. Tényleg? Vagy hova menjek? Nem szeretnék testnevelésből pótvizsgára menni. Soha nem voltam jó belőle, és már csak a gondolattól félek, hogy bukfenceznem kéne. Segítsen valaki, nagyon parázok. :DD

16/L

2012. dec. 4. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó tanács: NE HISZTIZZ! A legkönnyebb dolog, hogy kihúzod magad a meló alól. Picit nehezebb, de sokkal jobb megoldás, ha megkéred a tanárt, hogy téged tényleg a 0-ról indítson, először könnyített dolgokkal, mert te tényleg félsz tőle. Szerintem értékelni is fogja hogy te tényleg meg akarod csinálni, de jelenleg még nem megy, és ehez kérsz tőle segítséget. Vagy gyakorolhatod egy ismerősöddel, akinek megy.

Ha ezek nem lehetségesek, akkor szerezz igazolást pszichológustól. Vagy menj el a háziorvoshoz, és valamilyen gerincproblémát magyarázz be neki, aztán egész évre kaphatsz igazolást. Azzal a bizonyos "ha kell el is sírom magam" dologgal meg semmit nem fogsz elérni, max hogy a tanár, és az összes osztálytársad egy hülye kis pi.csának fog tartani.

2012. dec. 6. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még hozzátenném hogy ez az egész az általános iskolai testnevelés színvonalának a hibája. Ott kellett volna rendesen megtanítaniuk legyőzni a félelmed, az ottani tanároknak ez is a dolguk. A gimiseknek már nem.

Az én testnevelés tanárom mindenkiből kihajtotta a szart is minden egyes órán, akár szertorna volt, akár talaj, akár atlétika... és valahogy mindenki élvezte.

2012. dec. 6. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!