Helyben futással is lehet zsírt égetni?
Figyelt kérdés
Hóban, esőben, fagyban nehéz kijárni futni, így az edzésterv is felborul. Azért kérdezem, hogy otthon, helyben futásnak is van-e értelme.2012. dec. 4. 14:57
1/7 Dogmatix91 válasza:
inkább térdemelésnek minősül, de persze, hogy van értelme. Persze egy futópados megoldás jobb lenne, de nem várhatja el az ember, hogy mindenkinél legyen otthon egy. (nekem sincs :D )
2/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi értelme,keress valami videót vagy ugrókötelezz.
3/7 anonim válasza:
Sőt egy fotelben ülve is! A mai ebédhez húst szerettem volna sütni és a tűzre tettem az olajat. Amíg melegedett, addig leültem újságot olvasni. Mire észbe kaptam, odaégettem a zsírt.
4/7 anonim válasza:
A helyben futás sokkal kevesebb energiát igényel, mivel nem történik elrugaszkodás, de természetesen azért ez is egyfajta mozgás. De semmilyen edzés nem fog lefogyasztani diéta nélkül.
5/7 Dogmatix91 válasza:
Egyébként tudom ajánlani Mike Chang SixPackShortcuts "edzéstervét". Nagyobb filemegosztókon fent van, videókon keresztül mutatja be a feladatokat, kajálási tanácsokat is ad egy videosorozatban. Ha tudsz angolul nem lehet gond, de ha nem akkor is meg tudod nézni melyik gyakorlatot, hogy csinálja. Ha a konditermi részét nem is csinálod, azért érdemes megnézni az otthoni feladatokat, mert nagyon jók. Legalábbis nekem tetszett amikor csináltam és elég szépen levitte a zsírt. (én csináltam az edzőtermi részt is)
6/7 anonim válasza:
aerobic-al próbálkoznék a helyedben :P az ha jól emlékszem kb annyi minta futás 1 óra, tán vmivel kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!