Hogy kell pontosan egy fehérje turmixot elkészíteni?
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem a testépítést, érzek is már változásokat, de mindenki azt beszéli hogy ha iszok ilyen turmixot az még jobban elősegíti az izomnövekedést. Kerestem googliba, de nem nagyon találtam semmi használható infót.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
2009. aug. 18. 19:53
11/16 anonim válasza:
Mi is most kezdtük a testépítést barátaimmal. Ő ez úgyoldotta meg hogy: fogott kettő feltört tojást beletette egy edénybe tett bele két kanál cukrot, és öntött hozzá tejet és össze kéziturmixolta:D! az arányokat nemtudom de láttam hogy csinálta meg kostóltam is Olyan íze van mint a vaniliás tejnek^^
VIszont ebböl sem szabad sokat inni, mert állati eredetű fehérje és nehezen bonja le a vese...
12/16 anonim válasza:
utolsó: okos barátaid vannak. nem kaptak még szalmonellát?
13/16 anonim válasza:
ismerek olyat aki nem kapott szalmonellát pedig magába eszi a tojást és láttam,hogy hulk hogan is így csapatta ;) ha bár én inkább nem ,mert félek,hogy elkapom azt a szalmonellás cuccost.de amúgy buffasztott búzát lehet enni egy csomag kb 150 ft és van benne 362kcal 70,4g szénhidrát 15,7g fehérje 2,0g zsír és ha mondjuk napi 3mat megeszel az nem is rossz.
15/16 anonim válasza:
Jah, a rizs remek... szénhidrátnak. De ha szénhidrát, akkor már inkább durumtészta. És az csak edzés előtt.
16/16 János Géza válasza:
Öreg, én leírom a receptet : 2 db tojásnak a fehérje; 4evőkanál cukor; 4dl tej; (ízesítés : 1fél banán vagy 1db narancs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!