Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pacquiao-Marquez 4. meccs?

Pacquiao-Marquez 4. meccs?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy aki néz boxot és ismeri Pacman-t és Marquezt az mit gondol mi lesz a végeredmény.Olvasgattam h Marquez megizmosodott még Roach is igazolta :D és pl a 3. meccsen is volt pár helyzet amikor megvolt fogva Pac ,de Marquez is.Lessz KO vajon?
2012. nov. 28. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ááá szerintem biztos hogy nem lesz 5., de lehet Pacmannek nem is lesz már egyáltalán...
2012. dec. 9. 20:37
 12/14 A kérdező kommentje:
így biztos nem fejezi be, vagy lesz 5. vagy mégis összehozzák a Mayweather elleni meccset, de legalábbis remélem hogy nem vonul még vissza
2012. dec. 10. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:

ja az lehet hogy jön a Mayweather ellen és akkor már meg is van a beharangozás:

"Manny Pacquiao búcsúmeccse, mindent vagy semmit a legnagyobb riválisa ellen."

"Manny Pacquiao: Az utolsó hangos dal."

"Az évtized egyik kiemelkedő alakja végleg szögre akasztja a kesztyűt, de előtte még összeméri erejét Maweather-el..."

2012. dec. 10. 16:08
 14/14 A kérdező kommentje:
ezek tökéletesek lennének főleg az első,az nagyon komolynak és véresnek hangzik :D
2012. dec. 10. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!