Kreatin + NO fokózó (Nitrogén-oxid)? Valaki vélemény
Szevasztok,már 1 hónapja tornázom keményen,csináltam étrendet,mióta kezdtem szedek tömegnövelöt is,tegnap elöttöl belevágtam egy kreatint kurába,
,valakinek van valami tapasztalata erröl Kreatin+NO fokozó?
mert ugyebár a kreatin növeli az izomszövetek táplálékbefogadóképességét,az
NO fokozó pedig segítenek hogy több tápanyag jusson el az izomba (tágítja az ereket...) nemrég szoktam le a cigiröl szoval szerintem az segítene valamit (cigi szukiti az ereket) aki már próbálta mondjon valamit,mellékhatás esetleg...tapasztalat? kösz :)
A kreatin fontosabb, de az is csak az étrend után + vitamin + edzés után protein + gyors ch.
És ne csak tornázzál, hanem eddzél.:)
27 éve edzem. Szerinted kreatinoztam már?:)
Kicsit több a tapasztalatom elhiheted.
Igen éhgyomorra kell, kaja előtt 15-20 perccel, de az edzés utáni turmixba abba simán mehet, mert ott van gyors felszívódású szénhidrát.
És igen, én a fontossági sorrendet írtam. És nem fogod kitalálni:NO fokozót is használtam már.:)
értem,jó hogy mondod,mert ezzel nem lenne semmi probléma, miota tornázom rengeteget iszom,talán többet is mint kellene :D
konkretan megfigyeltem,estére már 3db 2literes ures palack van a szobamban (65kg,178cm vagyok) + mikor kajalok akkor nemabbol iszom, ami lehet még fél liter + az olyan napokon van amikor nem edzem,amikor edzek nemszamolom
mondjuk negondold hogy nyomom már magamba minden erommel,egyszeruen így fogy
és köszönöm szépen az eddigi válaszaidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!